NyheterVälkommen David!

Postat av May 13, 2019 i Nyheter

Välkommen David!

Vi är mycket glada över att David Larsson Heidenblad nu är medlem av Finish on time-teamet. David är docent i historia och verksam som forskare och lärare vid Lunds universitet. Han gick Finish on Time 2011–12 och har alltsedan dess haft ett stort intresse för den akademiska arbetsprocessen. Han har skrivit om sina erfarenheter från kursen i Bli klar i tid och må bra på vägen. Du kan läsa mer om David under ”Om oss”. Varmt välkommen David!

Välkommen till vår nya medarbetare Jenny Rickardsson

Postat av Nov 20, 2018 i Nyheter

Välkommen till vår nya medarbetare Jenny Rickardsson

Vi är mycket glada över att Jenny Rickardsson nu är medlem av Finish on time-teamet. Jenny kommer att ge workshops och konferenser om stresshantering samt vara med och leda Doktorandpaketet. Jenny är legitimerad psykolog och doktorand vid Karolinska Institutet samt författare till boken Jag tror jag måste prata med någon: En guide till terapi (Natur&Kultur 2014). Du kan läsa mer om Jenny under ”Om oss”. Vi önskar Jenny varmt välkommen!

(Foto: Martin Runeborg)

Välkommen till vår nya medarbetare Linde Lindkvist!

Postat av Jan 24, 2018 i Nyheter

Välkommen till vår nya medarbetare Linde Lindkvist!

Vi är mycket glada över att Linde Lindkvist nu är medlem av Finish on time-teamet. Linde kommer att ge workshops och konferenser i akademisk produktivitet. Linde har varit med oss från start: när vi testade konceptet var Linde en av de ursprungliga doktoranderna som gav oss mycket klok återkoppling och han har sedan dess arbetat med teknikerna i sin egen forskningsverksamhet. Han har även varit med och skrivit i boken Bli klar i tid och må bra på vägen samt gett återkoppling på resten av manuset. Du kan läsa mer om Linde under ”Om oss”.

Varmt välkommen Linde!

Intresset för Handboken för doktorander har inneburit nya samarbeten

Postat av Jan 23, 2018 i Nyheter

Intresset för Handboken för doktorander har inneburit nya samarbeten

Sedan Handboken för doktorander kom ut i januari har fler universitet och högskolor fått upp ögonen för de produktivitets- och stresshanteringstekniker som vi vill sprida till landets akademiker. Vi är väldigt glada över våra nya kunder och samarbeten under året: Karolinska Institutet, Linköpings universitet, Högskolan i Borås, Högskolan i Gävle, Jönköping University, Södertörns högskola och Umeå universitet.

Ett stort och varmt grattis till vår deltagare Henrik Andersson som disputerat

Postat av Apr 11, 2017 i Nyheter

Ett stort och varmt grattis till vår deltagare Henrik Andersson som disputerat

Henrik Andersson disputerade i praktisk filosofi den 25 mars 2017 på avhandlingen How it all relates: Exploring the space of value comparisons.
Opponent var professor Erik Carlson, Uppsala universitet.

Du kan läsa Henrik Anderssons avhandling här >

Så här glad var Henrik under disputationsdagen och vi stämmer in i hurra-ropen!

Stort grattis Henrik önskar Åsa och Johanna!