Henrik Levinsson ny VD för Finish on Time

Vi är glada att meddela att Henrik Levinsson kommer att leda Finish on Time framöver. Åsa Burman finns kvar som grundare och utbildningsledare. Henrik har arbetat som utbildningsledare de senaste åren och fortsätter att hålla i utbildningar och kommer även att leda verksamheten framåt. Vi har utvecklat nya workshops, en om akademiskt skrivande och en om produktivitet och stresshantering för teknisk och administrativ personal. Vi har fått många nya utbildningsförfrågningar den senaste tiden och förstärker därför verksamheten med nya utbildningsledare och en ny ledare. Varmt välkommen till Henrik i sin nya roll!

We are happy to announce that Henrik Levinsson will lead Finish on Time from now on. Åsa Burman remains as the founder and as a workshop leader. Henrik has worked as a workshop leader during recent years and continues in that role too. We have developed new workshops including one on academic writing and one on productivity and stress management for technical and administrative staff. We have received several new workshop requests and we are therefore strengthening our operations with more workshop leaders and a new leader. A warm welcome to Henrik in his new position!