50 doktorander har nu genomgått Doktorandpaketet!

‎6 grupper doktorander har utbildats i stresshanterings- och produktivitetsverktyg för akademiskt arbete. De har fått tillgång till nya verktyg och förhållningssätt för att bli klara med sin avhandling i tid och må bra på vägen, och stöd i att implementera dessa verktyg. Så här säger några av våra deltagare från Lunds universitet:

 

“Jag är överraskad över att så få kursgånger kan sätta igång så mycket både individuellt och kollektivt…och jag är glad för att jag fick möjlighet att gå kursen så tidigt i min forskarutbildning”

 

”En hjälp att gå från vaga känslor av obehag över något ogjort till tydliga planer och märkbara steg framåt”

 

”För mig har det haft en oerhörd inverkan på min vardag. Jag får mer gjort på min arbetstid och behöver inte längre jobba kvällar eller helger.”