Inbjudan till föredrag om generella kompetenser i forskarutbildningen

EN DISPUTERAD FILOSOF I NÄRINGSLIVET

Åsa Andersson berättar om hur hon använde sina generella färdigheter från forskarutbildningen i arbetet som management konsult. Och vilka färdigheter hon sedan tog med sig från näringslivet till akademin.

Universitet och näringsliv ses ofta som skilda världar och det kan kännas svårt att röra sig mellan dem. En förklaring till detta är vårt fokus på ämnes-specifika kunskaper snarare än generella kompetenser. Föredraget syftar till att inspirera doktorander att söka andra karriärvägar och att besvara frågor kring hur det egentligen är att arbeta utanför universitetet.

Arrangör: Fackförbundet ST

När: Onsdag 30 maj 11:30-13:00

Var: Studentcentrum NE1043

Anmäl dig till doktorand_mah@st.org senast torsdag 24 maj. Eftersom vi bjuder på mat vill vi också att ni anger eventuell specialkost/allergier.

Varmt välkomna!